Златна фотосесия – Candice Sedighan

Публикувано на 17 July 2013 by admin

Възможно е след прочитането на тази статия, да се сдобиете с домашен любимец и то не какъв да е…Ако обичате тези мили същества – голдъните и сте ценители на качествената фотография, това ще ви хареса!

голдън-ритрийвър-фотосесия

Главният модел в тази фотосесия се казва Champ, и е от изключително симпатичната порода кучета – голдън ритрийвър.

Негова собственичка е 20 годишната студентка Candice Sedighan, която обича фотографията също толкова много, колкото своето куче. През 2002 година Candice получава подарък от баща си, и това е 9 месечения голдън Чемп. От тогава те са неразделни, а самата фотосесия показва колко щастлив е четерикракият сладур в обкражението на младата фотографка.

Концепцията на Кендис е с тази поредица от снимки да покаже в действителност, колко щастливи и лъчезарни са тези кучета. Тя започва да снима още на 13 години, като идеята и е била със снимките си да запази приятни спомени, докато не получава куп суперлативи по адрес на фотографиите си. Така и започва дейното и участие във flickr.

Чемп определено помага за развитието на своята собственичка като фотограф, благодарение на сдържаността и кооперацията си по време на снимки. Златният красавец позира като пилот, ловец на пеперуди, рожденик, капитан и в още куп превъплащения.

По-долу може да видите част от страхотните фотографии на Кендис и Чамп, а цялото интервю може да прочетете тук.

А ние моментално им ставаме големи фенове!

снимки © Candice Sedighan

Източник : blog.flickr.net

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :1 Коментари за тази статия

  1. doggy Says:

    много як голдън позьор :)

Вашият коментар

Current month ye@r day *