Столче с одеалце – Aga Brzostek

Публикувано на 27 February 2013 by admin

Зимата е към своя край, но това не пречи да погалим своето ненаситно любопитство с още едно гениално сезонно интериорно решение. След като преди време ви показахме “люлката за пораснали деца”, дойде ред и на този разкошен стол, идеален за по-хладните сезони.

столче-с-одеалце-AAga-Brzostek

Дизайнерът на това изключително уютно местенце се казва Agnieszka Brzostek. Полякиня, занимаваща се с моден и интериорен дизайн, живееща в Краков, където вероятно през зимата е доста студено.

Именно от ниските температури през зимата се заражда и идеята на Agnieszka и ето какво споделя тя :

“Приличащата на пуловер част от стола, може да се използва като удобна облегалка за глава, създавайки уютна атмосфера, където вечер можем да почетем любимата си книжка. Там без проблем може да прекарате хладните зимни вечери, използвайки я и като одеало.”

Столът в основата си е изработен от твърда пяна, а за седалката и облегалката е използвана различен вид пяна – малко по-мека, предоставяща необходимия комфорт. Най-горната част е от преработена вълна, осигуряваща мека топлина в студените дни. Вълнената част е подвижна, за да може да си я нагласите по свое желание и удобство.

За хората които обичат да четат, дизайнерът се е покрижил да добави и джоб за книги, списания и вестници.

Този стол определено ни хареса!

снимки © Marek Kowalski

Източник : dezeen.com

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *