Гробовни тайни – Саймън Бекет

Публикувано на 26 February 2013 by admin

Най-после излезе дългоочакваната четвърта част от криминалната поредица на британеца Саймън Бекет – “Гробовни тайни”. Очакванията ни се сбъднаха и не останахме разочаровани от последната книга, проследяваща приключенията на д-р Дейвид Хънтър.

саймън-бекет-гробовни-тайни

За разлика от предходните части, в “Гробовни тайни” началното действие започва в малко по-спокойно темпо. Това в никакъв случай не значи, че бихте могли да загубите интерес докато разлиствате първите страници.

За да не разкриваме същината на историята, само ще вметнем няколко насочващи изречения.

В последната част, д-р Хънтър се сблъсква с един от най-трудните случаи в кариерата си. Междувременно авторът разкрива повече за миналия живот на героя си, умело нарушавайки естествения хронологичен ход на събитията. В първия момент може да останете дори леко объркани, но с всяка следваща страница нещата се изясняват.

Към средата на книгата напрежението се покачва с бясни темпове. Това определено превръща книгата в такава, заради която може да закъснеете за работа или да си пропуснете спирката…

Според нас, феновете на Бекет и д-р Хънтър, ще останат доволни от цялостната история и загадачните развръзки. А за тези, които все още се колебаят дали да прочетат всички части, тук може да се запознаете с тях накратко.

Типично в стила на британеца, краят те кара да настръхнеш от любопитство…

Приятно четене!

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *