Grumpy cat

Публикувано на 21 February 2013 by admin

Нямаше как да не напишем няколко реда за котката, станала любимка на повече от половин милион човека във facebook. Ние сме едни от тях, като редовно си повдигаме настроението със снимките и колажите на най-нацупената и сладурска котка в интернет – Grumpy cat.

нацупена-котка

Повече от хората в онлайн пространството я познават като Grumpy cat (нацупена котка), но истинското име на този мустакат сърдитко е Tardar Souce (сос Тартар) или на кратко Tard.

Беше ни интересно каква е породата на Гръмпи котката, но се оказа, че тя не е известна дори на собствениците и. Те споделят, че Тард дори не прилича на своите родители, а относно породата – определят я като смесена. Според ветеринарите, Тард има вроден генетичен дефект, но въпреки това тя е в отлично здраве.

В момента пухестото кълбо е почти на годинка – рожден ден празнува на 4 април. А ние научихме, че любимата и храна е риба тон и кафени кексчета, както и че има страх от височини и не е фен на скоковете.

Grumpy cat живее в Аризона и според собствениците и, тя изобщо не е grumpy, дори напротив – обича хорското внимание, както и да бъде глезена и галена.

За големите фенове на Тард в amazaon.com може да намерите чаши и тениски с нейният лик.

Не е ли страхотна…

снимки © Grumpycats.com

Източник :  grumpycats.com

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *