Екзотика на Малдивите

Публикувано на 15 February 2013 by admin

С наближаването на пролетта, мислите ни се настройват на нова честота, изпращаща сигнали от по-топлите кътчета на любимата ни планета Земя. Отправяме се към атолите на Индийския океан – Малдиви…

екзотика-на-Малдивите-Angsana-Velavaru

Запътихме се без много да му мислим към един невероятен 5-звезден комплекс, наречен Angsana Velavaru. Преведено от официалния език на Малдивите - дивехи (Dhivehi), Velavaru означава – “Островът на костенурките”.

Това страхотно място за почивка предлага два варианта за отсядане. Малки, уютни вили провесени директно над тюркоазената вода на Индийския океан или къщички със сламени покриви на сушата, заобиколени от зелената флора на острова. Където и да се позиционирате, няма да сбъркате. Интериора на този комплекс е много приятен и удобен, а същевременно луксозен.

Малкият рай на Малдивите предлага за своите гости свежи коктейли, бутикови вина и разкошни гозби от традиционната кухня.

Ако имате нужда от релакс, може да използвате спа зоната, където професионални терапевти ще ви подмладят с помощта на масажи и процедури, включващи естествени съставки от местни плодове и цветя.

За търсачите на приключения, курортът предлага разходка с кану, гмуркане в кораловите рифове, водни спортове, пътуване с яхта и още куп чудни предложения.

След Бали и бамбуковите къщи, това е следващото място, на което бихме загубили една известна част от свободното си време…

снимки © Angsana.com

Източник : visitmaldives.com

Подготвил :  lejerno.bg

Виж също :1 Коментари за тази статия

  1. екзотичен туризъм Says:

    Е какво ли не прави човек през годината за да събере пари и да може да си позволи поне една почивка на някое по екзотично място, на място което до сега не е посещавал.Да видиш с очите си тюркоазената вода на Индийския океан или къщички със сламени покриви на сушата, заобиколени от зелената флора на острова е незабравимо, преставям си какви снимки могат да се направят. Където и да се позиционираме, няма да сбъркаме. Интериора на този комплекс е много приятен и удобен, а същевременно луксозен.Това казаха и мои приятели които на скоро се върнаха от там и са страшно доволни от всичко и имат спомени оставящи го без дъх.

Вашият коментар

Current month ye@r day *