Очарование в бяло

Публикувано на 28 January 2013 by admin

Скандинавският стил винаги ни е очаровал с чистота и уют, присъщи на северните страни. Гостоприемното местенце, на което попаднахме, е позиционирано в южната част на Швеция, а именно – град Малмьо.

скандинавски-дизайн-в-бяло

Снежно-белите стени в комбинация с типичния скандинавски дървен под, любимите ни скосени тавани и изобилието от светлина карат човек да мечтае…

Този прекрасен апартамент се простира едва на 46 кв. метра и е аранжиран стилно и ненатрапчиво от свежестта на зелени растения. Впечатление правят и петте огледала, разчупващи обкръжаващата семпла белота.

Кухненската част изглежда практична, стилна и компактна – с удоволствие бихме сготвили нещо тематично, като например сьомга с горгонзола.

Всичко в тази шведска приказка е изключително семпло, интериора е подбран и подреден така, като че ли всеки предмет е заслужил своето местенце.

Кътът за четене, малкото коридорче с контрастни черни рамки и уютната светла спалня допълват цялата прелест на това място. А то е като току-що навалял сняг – излъчващ светлина, чистота и очакване за нещо хуваво.

снимки © erikolsson.se

Източник : erikolsson.se

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :



Вашият коментар

Current month ye@r day *