Къщата на Флинтстоун

Публикувано на 01 May 2012 by admin

Да живееш в къща с приказна гледка към Тихия океан от едната страна и надникващите върхове на Санта Моника от другата е доста привликатено. Ако имате излишни 3,5 милиона $ може да се сдобиете с такава, а бонусът който ще получите е екстравагантния дизайн в криви линии напомнящ за родното място на любимите на много от нас семейство Флинтстоун.

Къщата-на-Флинтстоун

Къщата е собственост на покойния Дик Кларк, който я обяви за продан началото на тази година. Изградена е около просторен хълмист пейзаж, напомнящ на епохи от праисторията, с гигантските дебелолисти алое разтящи в местността и разхвърляни плоски скали скрили се помежду им.

Този атрактивен дом се състои от всекидневна с приказни френски прозорзи гледащи към океана, две бани в типичния праисторически стил, уютна спалня, трапезария с вълнообразни форми, кухня с малки прозорчета напомнящи на дупки в пещера, в която всяка домакиня би се почувствала като Уилма Флинтстоун.

Ние пък сме сигурни че, ако притежавате такава собственост със сигурност бихте извикали Яба-даба-дууу!!!

снимки © http://www.maliburomanticretreat.com

Източник : http://www.maliburomanticretreat.com

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :2 Коментари за тази статия

  1. спално обзавеждане цени Says:

    Тази къща е с уникален дизайн,едва ли има друга такава в този стил.Интересно ми е колко ли време е отнело на дизайнерите да я направят и построят. Лично аз съм за това, че един от най-важните мебели за спалня е леглото, което трябва да бъде удобно, уютно и с възможно най-големи размери. Около самото легло е хубаво да има нощни шкафвчета, етажерки, както и гардероб, където да се съхраняват различни веши и аксесоари.Тук всичко е от камък, но пък изглежда така топло и уютно, че ми се иска да живея в такава къща.Много светло и просторно.Това, че напомня на епохи от праисторията, с гигантските дебелолисти алое разтящи в местността и разхвърляни плоски скали скрили се помежду им е уникално.Благодаря за тези снимки и интересна статия.

  2. спално обзавеждане Says:

    Доста е интересна къщата и доста добре са измислили като цяло филма, който нашите деца едва ли ще знаят и два ли ще го разберат така както ние с интерес сме го гледали, което е жалко.Все пак ако направим разлика от френските широки махагонови повърхности при регентството те се превръщат в изобразително поле. Преобладават екзотични дървесини с характерен рисунък и светли тонове, сатенен блясък и естествени особености: птичи явор, амбойна, американски клен или байцван европейски клен. Това е периодът на огледално полираните мебелни повърхности. За целта се използва шеллак – люспи,и какво ли още не с течение на годините всичко се променя.

Вашият коментар

Current month ye@r day *