Нещо неприлично скъпо! – Линдзи Келк

Публикувано на 12 March 2012 by admin

Британката Линдзи Келк стана световноизвестна с поредицата „Аз обичам…“ (ИК „Кръгозор) – обяснение в любов на младата писателка към някои от най-красивите градове в света.

нещо-неприлично-скъпо-Линдзи-КелкЧитателите на „Аз обичам Ню Йорк“, „Аз обичам Холивуд“ и „Аз обичам Париж” се влюбиха в забавната и понякога непохватна Анджела, която притежава умението винаги да се забърква в невероятни истории. Сега ще имат възможност да надникнат в списъка със задачи на една наскоро изоставена жена в новия самостоятелен роман на авторката „Нещо неприлично скъпо.

Рейчъл Самърс има добре подреден живот – хубава работа, приятели, стабилна връзка със Саймън, която включва обща ипотека. И все пак не  може да мине без списък със задачи:

  • Да намеря някого, за да погледне онова влажно петно на стената.
  • Да купя картичка за рождения ден на Матю! И подарък!!!

Но от списъка отсъства точката:

Да ме зарежат.

Когато това се случва, до нея неотлъчно са верните й приятели. Те решават: нужен е нов списък с всичко, което отдавна е трябвало да направи, обаче още не е, защото е изгубила пет години от живота си с онзи плужек!

Съвместно изготвят Новия списък на Рейчъл:

  • Пълна промяна – започвам с косата…
  • Да скоча с бънджи
  • Да си направя татуировка!
  • Да си купя нещо неприлично скъпо!
  • Да издиря първата си любов… и да му пусна

Списъкът се превръща в съвършения лек за разбитото сърце на Рейчъл. Той включва неща, които тя обича, но не е направила, защото Саймън не ги харесва. Неща, които я карат да се чувства жива и кипяща. Неща, които я правят щастлива.

Благодарение на този списък й предстои да се хвърли във всевъзможни луди приключения, кое от кое по-интересно, а понякога дори романтично. И да се увери, че любовта съществува, стига да си готов да рискуваш!

А след това вече няма да бъде важно какво, а кого ще задраска тя в списъка си.

„Забавна, свежа книга с открит и лек поглед към любовта. Чудесен роман, с който ще забравите самотните вечери!”

                                                                                             Goodreads.com, Лизи

С любезното съдействие на ИК Кръгозор 

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *