Sensation white

Публикувано на 25 January 2012 by admin

Несъмнено един от най-наелектрезиращите, изригващи и разтърсващи денс ивенти е Sensation White. Хаус музика, приблизително 30 000 – 40 000 човека, пръскащи пределно добро настроение и адреналин… бяло, о да, бяло на всяка цена, поразителни и дъхоспиращи ефекти и атмосфера, която е в състояние да омагьоса ума и сетивата ни.

sensation-white

Това е Sensation White, който се провежда за пръв път през 2000 г. в Холандия, а след 2005 се превръща в международно събитие.

Неверояно сме ентусиазирани, че на 21 април 2012, за съжаление не в България, но пък в непосредствена близост – в Румъния (ура!), ще можем да бъдем част от шоуто: „The Ocean of White”. Това е една от най-големите продукции на Sensation, а в Амстердам, за нея сцената покривала цялата дължина на футболен стадион – 160 метра.
Накратко: ще има музика, ще има море от хора в бяло, решени да се забавляват като за последно, ще има морски създания, гигантски реещи се медузи, и, естествено, вода…изригваща до тавана през 48-те големи фонтана, които както можем да се досетим, ще се движат и избухват, следвайки неизменния ритъм на музиката. За да се потопим и да бъдем част от един толкова обещаващо зрелищен океан.

снимки © Sensation

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :

  • Скандинавският стил винаги ни е очаровал с чистота и уют, присъщи на северните страни. ...

  • Основател на групата е австриецът Маркус Фюредер, който от 2000 година създава изключи ...

  • Какъв би бил света без музика? Музиката създава в хората чувства, изразява техните мис ...

  • През август се състоя примиерата на един от дългоочакваните филми, направен по романа ...

  • Какво си представяте при споменаването на думата „книжарница”? По всяка вероятност кни ...Вашият коментар

Current month ye@r day *