Новогодишна нощ /New Year’s Eve/

Публикувано на 18 December 2011 by admin

Всяка година през декември ни се иска да гледаме филми, които докосват най-деликатните кътчета от душата ни и са в състояние да ни стоплят, разсмеят, да ни напомнят за най-съществените неща и да ни заредят с празничен дух. Филмът, който беше нарочен от моя милост за всички тези неща – „Новогодишна нощ”, успя отчасти да отговори на очакванията ми.

новогодишна-нощ

Отчасти, защото бих приветствала повече дълбочина и по-малко клиширани ситуации и реплики. И все пак…

Сценарият е труден за разказване, защото главните герои са поне дузина, а линиите на сюжета се движат толкова независимо една от друга, че единствената им допирна точка е местоположението- Ню Йорк /къде ако не там/.

Главните действащи лица включват: Клер /Хилари Суонг/, ангажирана в подготовката на грандиозното новогодишно шоу на Тайм Скуеър; Стан /Робърт де Ниро/, който е на прага на смъртта в навечерието на празника; Тес /Джесика Бийл/, която ще направи всичко по силите си, за да роди точно в полунощ;  Сам /Джош Духамел/, твърдо решен да се види с жената, която е срещнал преди точно една година; сестра Ейми /Холи Бери/, която тази година ще посрещне новата година с любимия си по един особено затрогващ начин.

Готова съм да простя и да махна с лека ръка на няколкото слаби моменти във филма заради съвършено трогателните сцени. Както и заради това, че същината му е в любовта, даването на втори шанс, прошката, надеждата и новото начало и защото съм влюбена в идеята, че новата година носи със себе си вярата, че най-доброто предстои, а всичко лошо е зад гърба ни.

Официален трейлър :

Премиерата се състоя на 9 декември 2011 г.

Бюджет : $56 000 000

Режисьор : Гари Маршал /“Хубава жена”/

В ролите : Джесика Бийл, Хектор Елизондо, Робърт де Ниро, Мишел Пфайфър, Катрин Хейгъл, Аштън Къчър, Хилари Суонк, Лудакрис, Зак Ефрон, Лея Мишел, Абигейл Бреслин, Холи Бери,  София Вергара, Сара Джесика Паркър, Франки Мюниц, Джон Бон Джоуви и др.

Жанр : Романтичен, комедия

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :

  • Често ми се случва да се прехласвам по италиански филми. В тях се говори на един език, ...

  • В центъра на сюжета е семеен мъж на име Джак, при когото, по случай „Денят на благодар ...

  • Обикновено съм свикнала да слагам под общ знаменател всички филми, които са категоризи ...

  • През август се състоя примиерата на един от дългоочакваните филми, направен по романа ...

  • Филмът „Елитни убийци” излезе за първи път по кината на 23 септември тази година. Режи ...Вашият коментар

Current month ye@r day *