Учебник по любов /Ages of Love/

Публикувано на 15 December 2011 by admin

Често ми се случва да се прехласвам по италиански филми. В тях се говори на един език, пълен с музика, страст и разнежваща елегантност. Изпъстрено е с красиви (и пламенни) хора. А историите са съвършено реални и истински. Когато към тази сладострастна комбинация обаче прибавим актьори от величието на Робърт де Ниро и Моника Белучи и извикаме любовта на преден план…резултатът става труден за описване (но пък така лесен за възприемане).

учебник-по-любов

В това се убедих след като се насладих на новия филм на италианския режисьор Джовани Веронези – „Учебник по любов”. В сърцевината на филма са историите на трима мъже на различна възраст. Сгоденият Роберто, чиито живот изглежда идеално подреден и разчертан, но по време на пътуване среща страстна изкусителка, и тогава нещата започват да се заплитат и нагорещяват…Фабио, достоен за пример съпруг цели 25 години, разбира, че жената, с която импулсивно е прекарал една нощ е книга, чието съдържание не е предполагал, че някога ще прочете…Адриан, пенсиониран и разведен професор, който неочаквано повторно среща любовта и кипящото желание за живот в лицето на значително по-младата от него Клаудиа.

Препоръчвам филма, защото оставя прекрасно чувство след себе си. И защото идеята, че любовта, с безкрайно цветната си палитра, твори шедьоври през целия ни живот (обнадеждаващо свежа идея, нали?) стопли подходящо романтичната ми души в този така студен и ранно стъмващ се месец.

Официален трейлър :

Режисьор : Джовани Веронези

В ролите : Робърт де Ниро, Моника Белучи, Микеле Плачидо, Рикардо Скамарчо, Валерия Соларино, Емануеле Пропизио, Карло Вердоне, Донатела Финокиаро, Лаура Киати и др.

Жанр : Романтичен, комедия

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *