Рисунки VS Снимки

Публикувано на 07 December 2011 by admin

Напоследък сме особено и подчертано лирични, леко меланхолични, интензивно емоционални  и търсещи цвят във все по-сивия пейзаж навън. Сигурно е от времето…И още по-сигурно е, че в това ни състояние визуалното изкуство на Бен Хейн, и по-специално проекта му “Молив срещу фотоапарат” е нещо, което попада на въвсем правилното място – в полезрението ни.

рисунки-vs-снимки

Бен Хайн /белгийски мултидисциплинарен артист/ е новатор в преплитането на фотография с рисунки, създавайки действителност, където реалността и мечатата, прозата и поезията, пъстротата и сивотата съжителстват в допълваща хармония, изградена от контрасти. Основните идеи, застъпени в проекта са Любов, Приятелство, Свобода, Природа.

Ние бихме добавили за финал, че произведенията са с изключителна перспектива, чувственост, романтика и съм запечатана тяхна си история. Като да четем поема…


снимки © Ben Heine

 

Подготвил : lejerno.bg

Източник : http://www.benheine.com

Виж също :1 Коментари за тази статия

  1. Програми 55+ Says:

    Гледайки тези рисунки си спомних като малка колко обичах да рисувам анимационни герои.Човек е добре да твори и да създава неща които му доставя удоволствие.Блога ви страхотен и се надявам да ни пишете пак.Макар и новатор както пишете по нищо ему личи и ако не бяхте написали щях да си помисля, че е професионалист,който знае какво иска и как да го поднесе на хората,което е по важното, за да стигне до по голяма аудитория.Пишете ни пак с неговото развитие.

Вашият коментар

Current month ye@r day *