Joyful noise

Публикувано на 21 November 2011 by admin

Още една жизнерадостна история ще се появи по екраните на кината през следващата година. Поклонниците на Куин Латифа (Queen Latifah) -  американска актриса и певица, носител на Златен глобус и Грами, известната кънтри певица Доли Партън (Dolly Parton) и също така популярния Крис Кристофърсън (Kris Kristofferson) вече очакват този филм с нетърпение.

joyful-noise-2012В малко градче, в навечерието на национален хоров конкурс местния училищен хор се готви за спечелване на състезанието. Но двете ръководителки на хора имат съвсем различни мнения за това – по какъв начин да се спечели публиката и журито. Интригата се усложнява от това, че внукът на Джи Джи Спароу (Доли Партън) се влюбва в дъщерята на Роуз Хил ( Куин Латифа).

И макар че сценария на филма може да се разкаже с няколко изречения, голямото количество ярки сцени и очарователни епизоди е невъзможно да се предадат с думи. Филмът ще ви накара да се смеете неспирно и да съпреживявате заедно с героите.

“Joyful noise” е музикална комедия, като част от музиката във филма е в стил “Госпъл”. Той трябва да се гледа и слуша. А като гарант на удоволствието ще се застъпи очарователната и харизматична Куин Латифа.

Официален трейлър :

По световните екрани: 13.01.2012 г.

Режисьор : Тод Граф

В ролите : Куин Латифа, Крис Кристофърсън, Доли Партън, Кики Палмър, Декстър Дарден и др.

Жанр : Комедия, Музикален

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *