Джак и Джил /Jack and Jill/

Публикувано на 16 November 2011 by admin

В центъра на сюжета е семеен мъж на име Джак, при когото, по случай „Денят на благодарността“ е дошла на гости ексцентричната му сестра – близначка Джил. Да беше дошла само за празника, човек да махне с ръка, но тя твърдо е решила да не си отива в близко бъдеще. Защо човек не може да си избира сам роднините, се замисля Джак – когато на прага на дома му се появява своенравната му сестра.

джак-и-джилКомедията е изградена по отдавна изпробвания стереотип – известен комик играе в един филм две роли. Адам Сандлър изпълнява във филма своята роля (Джек) и тази на сестра си (Джил).

На сайта „Rottentomatoes“, където се фиксира реакцията на пресата за даден филм, след излизането на филма се е получила странна ситуация: Нито една от публикуваните тридесет и осем рецензии не е квалифицирана като положителна.

И все пак нека покажем няколко критични бележки от по-известни критици:

ЗА:

Филма е лош, но не чудовищно. — Christopher Null, Filmcritic.com

Това е доста глупав филм в който няма да имате голяма възможност да се посмеете заедно с Ал Пачино. — Chris Hewitt (St. Paul), St. Paul PioneerPress.

ПРОТИВ:

• Във филма “Джак и Джил“ се усеща ленивата и небрежна работа на комика, който твърде много разчита на своята неотразимост. — Mick LaSalle, SanFrancisco Chronicle

• Може би този филм е създаден за това – да ни накара да се замислим за съществуването на Бог, който би могъл да ни спаси от участта да гледаме подобен ужас. Willie Waffle, WaffleMovies.com

Но нека не бъдем подвластни на коментарите на критиците, оставаме в очакване на една комедия, която може би ще ни остави със смесени чувства.

Официален трейлър :

Бюджет 79 000 000 $, а премиерата се състоя на 11.11.2011 г.

Режисьор : Денис Дуган

В ролите : Адам Сандлър, Кейти Холмс,Ал Пачино, Шакил О’ Нийл и др.

Жанр : Комедия

Подготвил : lejerno.bg

 

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *