Мъже в черно III /Men in black 3/

Публикувано на 10 November 2011 by admin

Филмът е създаден по едноименния култов комикс на Лоуъл Кънингам. След успешното представяне на фантастичната екшън-комедия през 1997г. и втория филм през 2002г. предстои да видим и трета част, която ще бъде показана по световните екрани около 25 май 2012 година.

мъже-в-черно-3

 

 

 

 

 

 

Естествено ролите в новия филм са разпределени по стария начин – Уил Смит (Джей) и Томи Ли Джоунс (Кей), ролята на главния злосторник Борис е поверена на  Джемейн Клемент, а на злодейката Лили -  Никол Шлезинджър.

мъже-в-черно-3-сцена-1  Линията на сюжета си върви в старото русло. Правителствена агенция, захранвана с много пари, защитава земята от евентуални извънземни нашествия. Основно действието на филма се развива през 1969 година, където отива извънземния Борис – за да убие агент Кей, което ще доведе впоследствие до редица събития които ще разрушат Земята в бъдещето. Но агент Джей узнава че няма никакъв галактически щит, който да отрази извънземна атака, че той не е бил построен защото агент Кей е бил убит през 1969 година. Джей трябва да извърши пътешествие във времето за да спаси Земята и живота на колегата си. Той преследва злодея с велосипед използувайки свръсекретно приложение на „Apple store” за да противостои на злото и да предотврати промяната на историята.

мъже-в-черно-3-сцена-2   И тук, както и в предишните филми са разсекретени личностите на някой известни извънземни знаменитости от тези времена като – Йоко Оно, Джими Хендрикс, Фидел Кастро и други. Компютърната анимация и специалните ефекти ще бъдат значително по-впечатляващи  тъй като третата част  ще е в 3D формат.

Бюджетът на филма е 200 000 000 $, а примиерата е със старт 25.05.2011 година

Повече от създателите на филма :

Режисьор : Бари Зоненфелд

В ролите : Томи Ли Джоунс, Уил Смит, Джош Бролин, Рип Торн, Ема Томпсън, Никол Шлезинджър и други.

Жанр : Фантастика, Комедия

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :

  • Наскоро гледахме "Дилъри на време" и докато мъжката част сякаш не остана силно очарова ...

  • Първата версия на този филм е показана през 1984 година с други актьори и друг екип. Ф ...

  • Събитията във филма ”Жива стомана” се случват някъде бъдещето,  където бокса е забране ...

  • В центъра на сюжета е семеен мъж на име Джак, при когото, по случай „Денят на благодар ...

  • Арнолд Шварценегер и Мегън Елисън ще продуцират продължението на известния екшън „Терм ...Вашият коментар

Current month ye@r day *