Дилъри на време /In time/

Публикувано на 08 November 2011 by admin

Наскоро гледахме “Дилъри на време” и докато мъжката част сякаш не остана силно очарована от видяното, женската пък доволно се подсмихваше на финала.

дилъри-на-времеФилмът се върти около фантастичната идея за бъдещето ни, което се развива в следния формат: не съществуват пари, вместо това се търгува с най-ценното – времето. И всяка минута е от значение. Уил  Салас /Джъстин Тимбърлейк/ влиза в ролята на безстрашния герой /винаги трябва да има такъв, нали :) /, който е твърдо решен да се добере до богатството на богатите /естествено под формата на стотици хиляди години/ и да го раздаде на бедните, които всеки ден се борят за мизерната надница от няколко часа, с която да преживеят до следващия ден. В това си начинание той определено не е сам – от един момент насетне негов партньор е красивата дъщеря на един от най-богатите мъже в света, която решава, че мисията на Уил Салас е далеч по-смислена отколкото живота под похлупак, който иначе би могла да води до безкрай. Както можем да се досетим, между множеството преследвания, дилеми и рисковани маневри, припламва и очакваната силна искра между двамата.

В крайна сметка, доста приятен филм за гледане, оригинална идея в основата на филма и като се абстахираме от факта, че главната героиня препуска през цялото време на 15-сантиметрови токове, дори когато бяга за живота си, считаме, че си струва да му се отдели време.

Официален трейлър :

Бюджет: $40 000 000

Премиерата в България се състоя на  28.10.2011

Режисьор : Ендрю Никол

В ролите : Джъстин Тимбърлейк, Аманда Сийфрид, Алекс Петифър, Матю Бомър, Оливия Уайлд, Килиън Мърфи, Джони Галеки, Рейчъл Робъртс, Винсънт Картхайзър, Колинс Пени, Елена Сатин;

Жанр : Трилър, Екшън

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :

  • Филмът е създаден по едноименния култов комикс на Лоуъл Кънингам. След успешното предс ...

  • Филмът „Елитни убийци” излезе за първи път по кината на 23 септември тази година. Режи ...

  • След противоречивите мнения на критиците относно филма „Изгревът на Валхала” /„Valhala ...

  • Едно  от интересните заглавия оглавили бокс офис класациите за септември е на филмът „ ...

  • Събитията във филма ”Жива стомана” се случват някъде бъдещето,  където бокса е забране ...Вашият коментар

Current month ye@r day *