Терминатор 5

Публикувано на 17 October 2011 by admin

Арнолд Шварценегер и Мегън Елисън ще продуцират продължението на известния екшън „Терминатор”. Договорено е продължението да бъде в две части. Бъдещият филм засега няма сценарий и официално нито една холивудска компания не е готова да финансира производството на филма. В разработката на сюжета ще вземе участие Джеймс Камерън познат ни от “Аватар”.

терминатор-5  А докато решава организационни въпроси, Арнолд Шварценегер е сключил договор с издателството Simon & Schuster за публикуване на мемоарите си, които ще се наричат „Да си спомня всичко”. Излизането на книгата се планира през октомври 2012 година. Издателите предричат спомените на „Железния Арни” да имат голям успех.

”…Нито една съвременна знаменитост няма биография, подобна на неговата. Историята на успехите му няма аналози…”.

За режисьор на филма е бил поканен Джъстин Лин, който обаче поради сгъстяване на снимачния график на продължението на „Бързи и яростни 6”, е бил принуден да се откаже засега. До края на годината ще се разбере дали ще бъде търсен нов режисьор, вместо Джъстин Лин или снимките ще започнат след завършването на „Бързи и яростни 6”. В главните роли ще видим разбира се Арнолд Шварценегер и евентуално Сара Конър.

Очакваме филмът да излезе през 2014 година.

Подготвил : lejerno.bg

 

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *