Елитни Убийци /Killer Elite/

Публикувано на 30 September 2011 by admin

Филмът „Елитни убийци” излезе за първи път по кината на 23 септември тази година. Режисурата е под ръководството на ирландеца Гари Макендри, който ни поднася един доста различен екшън. А актьорите са изключително подходящи за сериозен филм от тази категория.

елитни-убийциДжейсън Стейтъм е в ролята на напуснал работата си елитен убиец с името  Дани Брайс. Негов приятел и дългогодишен ръководител е не кой да е, а вече позастаряващия, но все така добър актьор Робърт Де Ниро в ролята на Хънтър. След поредната убийствена мисия Брайс решава да се отегли, но не след дълго получава пакет със снимка на своя наставник и доказателства, че той е отвлечен в Арабския свят. Единствения начин Хънтър да бъде освободен е, Дани Брайс да елиминира хората отговорни за смърта на трима от синовете на властен шейх от Оман. Проблемът е, че набелязаните жертви на Дани са защитавани от Клайв Оуен в ролята на Спайк, бивш войник от елитните специални части САС.

„Елитни убийци” се различава от американските екшъни, но в същото време е наситен с много действие. Военните и криминални елементи се допълват доста добре с високоскоростните преследвания с коли, множеството експлозии и престрелки. Според нас филмът ще поддържа интереса ви през цялото време, без да ви доскучае. Първокласната актьорска игра на моменти е доста забавна, а самата продукция увлекателна и динамична.

Официален трейлър :

Режисьор : Гари Макендри

В ролите : Джейсън Стейтъм, Робърт Де Ниро, Клайв Оуен, Доменик

Пърсел, Ивон Страховски;

Жанр : Екшън

Подготвил : lejerno.bg

 

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *