Завръщане в Сойертън Спрингс

Публикувано на 27 September 2011 by admin

Анди Андрюс е автор, който се появи на българския пазар много тихо и скромно, а същевременно стана най-продаван автор за изминалата година в българските книжарници със заглавието си „Проницателя”  /Noticer/. завръщане-в-Сойертън-СпрингсСкоро след това любителите на позитивните четива отново бяха зарадвани с второто заглавие на авторa под името „Съкровищата на пътешественика” /Traveler’s gift/. Анди Андрюс се нарежда до едни от най-добрите съвременни разказвачи в Америка, като стилът му е сравняван с този на Марк Твен.

Сега е момента да споменем за предстоящата прeмиера на третата негова книга преведена на български „Завръщане в Сойертън Спрингс”. Изпълнена с незабравими герои и комични моменти, които карат читателя да се просълзи от смях. Една невероятна комбинация от позитивно настроение и проникновение.

Добре дошли в Сойертън Спрингс!

В този град няма адвокати – просто никой не се нуждае от тях. Местният вестник излиза веднъж седмично и всички предварително знаят какво пише в него. На това място не са чували за компютри, интернет, електронна поща, клетъчни телефони и микровълнови фурни. Липсват дори светофари – няма достатъчно коли. Тук ще срещнете отново първата си любов и старите си приятели. Цветовете, ароматите и звуците ще отключат в сърцето ви носталгия по нещо почти забравено, а героите на Анди Андрюс ще ви подсетят къде все още можете да намерите най-скъпоценните неща в живота.

Насладете се на времето, прекарано в Сойертън Спрингс – нищо чудно да откриете един град, който бихте искали да наречете свое родно място!

Ако харесвате позитивното мислене и нямате търпение да прочетете поредния шедьовър на американския автор, ще ви успокоим с това, че примиерата е съвсем близо – 29 септември 2011 година в родните книжарници.

Подготвил : lejerno.bg

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *