Two and a half men – разкриването предстои

Публикувано на 31 July 2011 by admin

Хедонизъм, детски песнички, алкохол и красиви жени, вече може би всеки се досеща, че става въпрос за американският сериал “Двама мъже и половина” (“Two and a half men“) и в частност определен персонаж на име Чарли Харпър.

двама мъже и половинаКъм края на 2003 година стартира примиерата на сериалът, станал хитов в последствие с помоща на симпатягите Чарли, Алън и Джейк и техните интригуващи семейни истории и постояннен обрат в живота им. За феновете на сериала сюжета е познат до последният детайл, а обобщен с няколко думи той изглежда по този начин.

Чарли Шийн играе отдал се на живота, удоволствието и насладата писател на детски песни, с порше в гаража и красива къща на плажа в Малибу. Героят му Чарли Харпър има своята противополжност в лицето на своя брат Алън, който в последствие се развежда и се настанява в къщата на брат си и то не сам, а с подрастващото си хлапе на име Джейк.

Още с първата си серия, започват невероятният хумор и комични ситуации, което на свои ред ни кара да очакваме с нетърпение следващите епизоди.

До момента на екрана са излезли 8 сезона и най-малко още един който предстои. Като 8 сезон е прекъснат заради постъпването на Чарли Шийн в клиника за алкохолно зависими и пренебрежителните му коментари по адрес на продуцента на сериала Чък Лори.

За всички вече е известно, че наследника на Шийн ще бъде не по-малко известният актьор Аштън Кътчър, познат на всички с филми като “Пич, къде ми е колата?”, “Ефектът на пеперудата” и “Просто женени”. За да привлече зрителски интерес и да не загуби сегашните фенове на сериала, американската телевизия CBS пусна интересна рекламна кампания за новият девети сезон на “Двама мъже и половина”, където тримата главни герои се показват голи зад табела с надпис “All will be revealed…09.19.11″ или “Всичко ще бъде разкрито”. На снимката може да видим как Джон Крайър малко завидливо е погледнал към мъжествеността на Аштън Кътчър. Слуховете около развитието в сериала разказват как Чарли Харпър е убит и героят на Кътчър купува къщата му в Малибу. Но какво ще се случи с Алън и Джейк – все още не е ясно.

двама мъже и половина смокингЗа да провокира още по-голямо внимание в любителите на сериала, американската телевизия пусна рекламен постер, на който виждаме Аштън Кътчър, Джон Крайър и Енгъс Джонс заедно, стоящи пред микрофон, носейки смокинги. Дали ще успеят да задържат зрителския интерес варху един от най-гледаните до момента комедийни сериали, това ще разберем след примиерата на сериала която предстои на 19 септември.

Подготвил : lejerno.bg

Източник : CBS
 

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *