How I met your mother – продължението..

Публикувано на 27 July 2011 by admin

След малко повече от 6 години на телевизиония екран, все още чакаме с огромен интерес развръзката в нашумелият в последно време в България сериал – “Как срещнах майка ти” (How I met your mother).

HIMYMНа повечето фенове на този интересен sitcom е позната историята на Тед Мосби, дублиран от не безизвестния Боб Сагет, в която той разказва на своите деца за това – как в действително се е запознал с майка им.

Страхотен хумор, незабравими реплики и много добра актьорска игра, карат почитателите на развлекателни сериали от този тип да очакват с нетърпение всеки следващ епизод и среща с Тед, Барни, Робин, Лили и Маршал.
След вече шест сезона все още не сме разбрали коя е въпросната любима на главния герой и майка на децата му, но след прочитането на тази статия може да бъдете сигурни, че тази загадка ще бъде разкрита преди края на 8 сезон на How I met your mother !

Режисьорите Крейг Томас и Картър Бейс разкриват, че следващия сезон ще ни предложи много отговори и интересни обрати. Като вметка към това те добавят, че вероятно сериалът няма да продължи повече от още 2 сезона. Крейг Томас споделя още, че краят на 7 сезон е вече налице и те знаят как точно ще се развият събитията до последните минути.

“..Действието ще се пренесе в бъдещето, където идва сватбеният ден и раждането на едно от децата..” завършва той.

И още няколко сочни тайни от пикантния 7 сезон, бяха разкрити от режисьорите, като това че Маршал намира мечтаната от него работа, Тед става един от най-търсените архитекти, а Робин има нова любовна аванюра. А за черешката на пая остава новината, че Барни Стинсън ще се ожени !

Въпреки всичко авторите оставят малка вратичка като споделят :

” ..Имаме договор до 8 сезон, това значи че вероятността е доста
голяма това да бъде и края на How I met your mother.”, но те добавят още “..Съгласни сме да правим това дотогава, до когато имаме интересни истории за разказване и не на последно място, докато има зрителски интерес. Ако все още печелим хората с продълженията няма да спрем до тук.”

Примиерата на 7 сезон ще бъде на 19 септември в 20 ч.

Подготвил : lejerno.bg

Източник : CBS
 

Виж също :Вашият коментар

Current month ye@r day *